Wild, Wild West!

Jaha, sitter här och väntar på att få se klart filmen ”SALT” med Angelina Jolie, det började ju bugga sig så vi får lägga över det på ett USB minne och sen in i PS3an igen, dagens teknik.. hm!

Annars har ju dagen kantas av gruvarbete och en mycket bra sådan gruvdag. Det som var mindre kul var väl att det regnade och var snor halt på sina ställen nere i byn, men förutom det har det varit en av de bättre arbetsdagarna detta året…

Kom hem här strax efter 21 och då ropade en glad Noel till mig, den lille vakne fisen som ligger och göra allt annat än att sova på kvällarna.

På min rast i dag passade jag på att göra av med lite pengar. Input till output, liksom… Jobba, tjäna pengar och göra sig av med dem. Men idag gjorde jag inte av med så kallade onödiga pengar utan till ett bra ändamål.

Vi behövde helt sonika nya lampor här på gräddhyllan, det har visst förorsakats några under vintern här insåg jag när det var dags att sätta tillbaks dem efter att ha haft julbelysning. Så då passade jag på att göra det och lämnade hem dem till maken som jag specifikt talade om vart var och en av lamporna skulle stå.

Så när jag kom hem i kväll så var det ju mörkt, väldigt mörkt och då passade jag på att titta upp i fönstret för att se hur det såg ut med de nya lamporna… jag fick inte chock, höll på att köra ut på gräsmattan. Det var ju inte ett rätt i fönstren, jag vet inte vad maken hade gjort med det såg ju helt galet ut.

En man kan inte komma ihåg mer än en sak i taget har jag kommit på. I vårt lilla fönster i sovrummet hade han satt två av de nya lamporna och inte bara det, det var allt för starka lampor i så det såg ju ut om ett ufo hade landat med miljarder av lampor där inne. I vardagsrummet som då har två stora fönster vart det en lampa som gjorde att det såg väldigt dovt ut, nästan som en bordell på wild, wild west tiden… Jaja, tur var väl att mammarika kom hem lagom innan hela världen såg eländet och kunde rätta till det till så som det ska vara!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.