Willys härmar mig!

Kan inte fatta att en så stor kedja som Willys hemma har mage att härma mig. Ja alltså i utseende och smak när det gäller muffins. Det visade sig att Willys Hemma har exakt lika dana som jag har baka här under dagen. Jag trodde i min enfald att en så bra butik hade egna bagare med egna märken och inte gick och härmade en liten fru uppe på Ekhagen.

Nu kommer ju inte någon i min bekantskaps krets tror på att det är jag som har bakat dessa fina fantastiska välgjorda bakverk. Hur ska jag förklara det här?!?! Till och med Thomas tittade lite misstänkt på mig för att han påstod att lådan jag har lagt dem i ser lika dan ut med. Ja inte ens det kan jag få ha i fred.

 

 

alt

 

Nä gott folk så upp för Ert bakverk innan någon Willy wonka kommer och lägger beslag på det…

Man bör säga sanningen, men alla sanningar bör inte sägas.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.