Woho, pow!

 

Onsdag kväll och jag fattar inte vart jag har fått min plötsliga energi ifrån?!
Jag har ju varit vaken sen 05:33 då klockan ringde och talade om för mig att det var dags att ta tag i mitt liv, gå upp och göra mig så snygg som det går för att sedan dra ner till gruvan och göra ett 11 timmars pass.
Det lyckades jag bra med fast i slutet av dagen kom det några John blund gäspningar som jag försökte dölja så gott det gick. Det är livsfarligt att sätta sig ned i slutet av dagen på just de passen och just den sista insatsen så är det just att sitta ned och det var då jag började kippa efter lite extra alpluft för att hålla mig vaken…
Och det lyckades jag ju med för hem kom jag. Jag ringde Thomas och talade om vart jag var så han fick hämta upp mig så vi kunde åka hem tillsammans. Jäktade som tusan då Thomas skulle på styrelsemöte strax innan 18 i kväll.
Så i ilfart till förskolan för att slänga barnen över ryggen och kasta de in i bilen, tejpa fast de i sätet och gasen i botten de sista 1100 meterna hem till vårt hem på gräddhyllans topp. Thomas körde in i garaget så det blev Hollywooddäcksvarning, det tjöt i svängen.
Väl hemma tog Thomas av sig sin Willy Wonka orange skjorta som lyser som en apelsin i den vita snöns och på med något mer neutralt, typ svart tröja och byxor…
Jag tog hand om barnen, lite mat och ett välbehövligt bad. Först Noel och sen Liam och pow så vart klockan 19. Liam somnade nästan stående och Noel, ja han var trött men skulle som vanligt lyssna på sin älskade Smurf Hits cd innan han somnade.
Först hade jag tänkt slänga mig i soffan och låta ögonen falla men så blev inte fallet. Jag fick en whoh känsla och satte igång med scrapbooking och fick en sådan kreativ energi. Det var så länge sedan jag hade det och så kul det har varit. Tror det berodde på att Ida och jag pratade om det igår och så har det fått gnaga sig in i skallen och nu fick jag tillbaks min kreativa sida som har legat på vinter ide under hela vintern.
Ja, det är vinter fortfarande men jag har hopp om våren.. det går ju inte annat nu när solen skiner så himla härligt var dag…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.