Woho!

I går förlorade HV mot FBK men de kommer igen till nästa match det vet jag. Så Tommy sitt du med ditt leende några timmar till för sen så vänder det igen!

Jag vaknade i i natt av något konstigt ljud som inte hörde till min dröm men visste inte va de var så jag somnade om lika fort igen. Idag när jag vaknade och skulle kolla på mobilen insåg jag att det var ljudet av ett mess jag hade hört. Jag som även trodde det var mitt i natten tog fel, det var väldigt tidigt på morgon en 04.10 hade jag fått det. Det var ett foto och vad jag tror så såg det ut som Patrik och Stefan som tog sig en sväng om på dansgolvet. Men jag är inte helt säker för det var lite suddigt foto. Texten löd: Party on Dude! Ja, av fotot så för står jag texten väl och jag kan tänka mig att det har varit ”party on Dude” hela kvällen för grabb resan.

Nu smuttar jag på mitt kaffe och ska snart gå ut med Liam för han vill spela bandy ute. Så jag ska ta med mig en bok och sätta mig ner och läsa medans jag lapar lite sol. Så gott folk, party on Dude!!!

Det är bättre att fråga och verka okunnig än att inte fråga och förbli det.

 

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.