Wohooo!

Ja igår jobbade jag och kvällen flöt på bra även om det var lite incidenter som jag gärna sluppit, men så är det ju man vet aldrig vad som händer och sker.

Men det som var en stor överraskning när vi satt där jag på Piggal i Nässjö var att rätt som det var kom Nick Borgen och sjöng. Ja det har ju aldrig hänt förr på en länsdans. Det brukar ju vara de där två-tre mans orkestrar som sjunger de sövande låtarna med ett skorr i halsen.

Men nu vart det annat liv i luckan och inte bara det, det hade slagit på stort och tagit fram riktigt porslin och bytt ut den där torra landgången från tidigt 60-tal till en lite mer modernare macka. Så fem plus för i går må jag säga, nu har jag gjort mina länsdanser för denna termin. På återseende till hösten!

Liam som idag skulle åka till Alexander och sova blir dessvärre avbokat för Alexander har kräkts i morse. Det vill jag inte ta hit till gräddhyllan så Liam får åka en annan dag.

Men det blir ändå barnfritt i kväll och då ska jag och Thomas ut på tu man hand och äta och ha det bara bra!! Helt fantastiskt och otroligt att det kan sek något sådant här oplanerat. Men det är väl det som gör att det blir så kul att det blir bestämt så här på morgonkvisten.

Nu ska jag ta och ror mina grabbar här hemma en stund innan det är dags att ta tag i lunchen…

We are all the winners, we are all the best!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.