Wov, livet!!

 

Vill bara skriva av mig lite…
Måste komma ihåg den här helgen för den har varit så fantastisk bra och rolig. Även om jag har sovit som en kratta och haft ont så uppväger allt roligt och att jag har fått vara med familjen.
Att få vakna upp och hela familjen är samlad det är för mig lyx. Att få morna och sitta i soffan med barnen utan att jäkta det är för mig ännu mer lyx. Att höra Thomas andas djup när jag smyger upp och göra frukost det är för mig lyx även om det skulle vara skönt att själv få sova. Att få äta en gemensam frukost och sen läsa tidningen utan att jäkta samtidigt som barnen springer omkring och maken tjatar på mig det är för mig lyx.
Allt detta har jag fått i helgen och allt detta vill jag minnas med glädje. Att Thomas fick ta med barnen ner i tvätt hallen och spola av de efter att lekt med sand och vatten ute, det är livet det. Att få sitta och prat med barnen om vad som komma skall under dagen det har jag fått göra i helgen. Dela dagen med familjen, göra en god middag som alla uppskattat det har jag fått göra i helgen.
Sätta på en bra skiva med en massa goe musik som flödar ut ur högtalarna på hög volym, det har jag gjort i helgen. Suttit hopkurad i soffan med en filt över mig och prata med Thomas när barnen har somnat det har jag fått göra. Tänk vad härligt allt kan vara även om kroppen är som en äppelskrutt.
Det är sådant här som jag vill minnas, det är sådant här som är kvalitet för mig! Det är sånt här som gör att jag älskar livet.
 Det som värmde i mitt hjärta innan i kväll är när Thomas berättar för mig att han mådde inte så bra efter fredags kvällen som han tillbringade med sin personal med. Men valde att gå upp vid 10 tiden på lördagen och göra hemmet fint tillsammans med mig för att han vet att jag blir så glad av det. Det värmde och det kallar jag kärlek! Tänk at jag har hittat en så underbar Thomas och som matchar mig så bra!
Nu ska jag avluta kvällen med att äta lite popcorn med maken innan det är natti natt!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.