Wow, det var en stark en…

Oj, vilken stark film!

alt

Har nu sett ”Män som hatar kvinnor” och det må jag säga att det var en stark film och rätt otäck film. Lite ovanligt att Peter Haber spelar en så hemsk människa, men han gjorde det verkligen bra. Jag rekommenderar filmen starkt till Er som inte sett den, har inte läst boken men jag har härt av vänner som gjort det att den ska vara lika bra. Om inte bättre?!

Har myst till det lite här hemma med tända ljus lite här och var. Det är lite ensamt men snart är det ju ändå dags att gå till sängs för i morgon blir det en lång dag i arbetets tecken! Hoppas på lite sol för då brukar allt gå lite fortare och det blir faktiskt lite roligare.

Känner en stark törst idag, undra om det kan beror på kräftorna eller snapsen som intogs igår? Salt gör ju så man törsta och kräftor är salta. Snapsen vart inte alls salt så jag tror på det förstnämnda, det låter bättre i all fall.

Fick mig ett gott skratt för en liten stund sen när jag ringde ner för att säga godnatt till Thomas. Då sa han att han satt på FB och det stämde. Thomas har gjort en liten kommentar över vad han gör och undrade även vad frugan gjorde… Det tar sig, snart är även Thomas i fördärvet och facebookar vilt…

 

De gamla tror allt, de medelålders misstror allt, och de unga vet allt.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.