Wow, dunder och brak…

Jösses vad det smäller här utanför, nu springer Tor med sin hammare och inte vet jag varför han är så upprörd på min semester?!

Tur är väl att inte Noel är rädd för åskan för då vet jag inte vad jag hade gjort för det smäller högre än högst idag. Jag undrar vart det fina vädret har tagit vägen? Jag tycker att det räcker med regn för ett par veckor nu. Jag vill ha lite sol så att vi kan vara på stranden och fördriva tiden lite.

Thomas beslutade att inte åka hem idag, så jag blir nästan allena idag med, det blir Noel och jag som för ha det lite mysigt för oss själva. Liam är ju med Thomas och bygger lite till på kojan och sen har min kära gulliga make gjort klart rummet på övervåningen till min glädje. Jösses vad jag älskar den mannen!!!

Idag har jag hängt tält på tork och nu väntar jag på att Kitty ska komma hem från Skara Sommarland så att hon kan hjälpa mig att vika ihop det för det är stort, allt för stort att vika ihop själv. Sen harjag tvättat av alla tält pinnar och diverse tillbehör så att vi kan lämna tillbaks det fint och rent.

Nu har jag tvättat upp allt från camping tiden och det känns skönt, väntar bara på att lite ska torka sen så är vi fit 4 fight för nästa semestermål. Då blir det Norge ett par dar för att sedan komma hem och gå på dop och bröllop. Det ska bli kul och vara med på, ska bara hitta lite kläder att ha på oss.

Sitter och väntar in Catharina som ska komma och hämta hem monstret Stella, det kommer allt att bli lite tomt utan henne nu när hon har varit hos oss över 14 dagar. Men nu slipper jag ju att gå ut i regn och rusk i alla fall för det verkar ju inte som om solen vill komma hit mer ju. Fast när jag tänker efter är det lite mysigt att vara ute i regn med, känner mig lite som på barn på nytt och kan plaska till en extra gång i någon pöl. Ja, man blir nog vuxen för tidigt i dagens samhälle…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.