Wow, hemma igen!

Nu sitter jag här tryggt i hemmets sköna lugn! Barnen är överlyckliga över sakerna jag köpt till dem. dessvärre kom jag på att jag har köpt något som låter och nu går jag här och fundera på vad jag tänkte då!? Höra detta skräll om och om igen gör mig snart tokigt ;-)

Ska försöka att piggelina mig lite för jag har inte sovit mycket alls, tur att flygplanet var för tidigt med 33 minuter. Så jag ringde och väckte upp Thomas 04.06 så att jag kunde komma in och få sova några timmar innan det var dags att gå upp får att krama om alla ina godingar!
 
Ja, vilken härlig resa det har varit. den gör jag gärna om fast då till något annat ställe, nu har jag set vad som finns där och testat den maten på Anastasia hotell och den var ju ingen höjdare precis. Tur är att de kunde gör god pizza som nästan alltid fanns på buffen. Carina har levt på strips med kebabsås och Eva har gjort egne hambörjare av det som fanns att plocka av. Tur att vi har fantasi för annars så hade det inte varit möe att äta… Spriten, ja det vart inte mycket av den varan heller. Trodde aldrig att jag skulle höra mig själv säga: jösses vad mycket sprit de har i drinkarna!!
 
Ja, vi fick till och med be de att inte hälla så mycket sprit i för håret på hela kroppen reste ju sig när man sippade första klunken genom sugröret… Kaffet var ju ingen höjdare heller men det gick ju ann att ta några koppar om dagen för att stilla sitt kaffe behov i alla fall.
 
Men bortsett från lite små petitesser så har det varit mer än toppen, måste ha berott på sällskapet!!!
 
Nu ska jag åter till resväskan för att packa upp det sista, sen bär dt av ner till staden för att uträtta massa roliga saker med familjen!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.