Wow vicken helg!

Som jag skriver ovanför, WOW alltså vilken helg. Det har varit så kul och varit helt underbar. Thomas har verkligen blivit uppvaktad så som bör på en 40 års dag.

Jag är helt slut nu och borde gå och sova men har lite saker att fixa innan jag kan komma till ro. Tror lite att tröttheten kan beror på den blöta kväll som var igår men det är inte helt säkert för jag vaknade ju tidigt med… Jag väljer det sistnämnda det låter bättre.

Jag tackar alla som gjorde denna kväll så kul och hoppas på återseende men gärna ett bra tag innan dess. Märker att jag inte är 25 längre som sagt var. Thomas är dunder trött han med, lite konstigt för han åkte hem innan mig och sussade så gott när vi kom hem. Kan ju beror på att han fick lite magmedicin av Jonny och Gösta ja det var nog inte bara av de två utan han fick nog en salig blandning som jag är glad att jag sluppit förtära.

Det blev en hel del foton tagna under kvällen inte bara av mig utav även av mästerfotografen Annette. Tror att hon och jag fick ihop ca 450 kort. Sen har vi även fått foton från Addie och Stefan, när jag la ihop dem var vi uppe i 742 kort. Nu har jag från några andra ställen att vänta in lite foton, som Ni förstår så var det ju rena rama paparazzi i går kväll.

Det sorgliga i korttagande var att jag (brukar inte vara jag) tappade vår nya fina kamera i golvet så den är paj nu. Jag kan inte annat än skratt åt det. Märkte att jag sickat mess till Thomas om detta 01.19 i natt och talat om så han kunde vara arg innan vi träffades igen. Men han tog det bra, han tog det som en man alt. Han har ju några kamrer bakom sig så han kunde nog inte med att säga något dumt hehe… Men det drabbar ju ingen fattis så lev och var glad är min filosofi.

Ja, när minnesluckorna börja återhämta sig ska jag skriva lite mer men just nu så står cellerna still de strejkar helt enkelt. Men som någon vis sa en gång i tiden att ”det man inte mins har inte hänt” det tycker jag låter ypperligt bra, verkligen kloka ord.

Nu till något annat… Soffan! Tjo flöjt!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.