Wow!


Wow!

altalt


Ja jag vet inte vad jag ska säga utan bara wow! Det har varit en så härlig dag att jag inte finner ord knappt. Dagen har varit så fantastsikt rolig att jag har skrattat hur mycket som helst idag.

altalt


Vi for ner efter frukost till torpet och Outi, Alexander och Felix kom ifatt oss efter Bondstorp så vi åkte i en mini karavan. Fram med kaffebryggaren och på med en kanna kaffe när vi väl var framme. Satte oss i solen och tittade på när Thomas och barnen monterade upp studsmattan. Barnen började hoppa och leka direkt, pappa kom och gjorde oss sällskap i solen och en kaffe slank ner även hos han. Ja sen kom ju även Bernt ner en liten stund på en svart kopp kaffe och tittade till det hur vi hade det. Det var länge sen jag såg Bernt och han såg ju ut som han gjorde sist jag såg han.

altalt


Sen flyttade Outi och jag över till landet och började rensa bort lite ogräs som har legat sen höst och tidig vår. Det blev så fint efter vår ömma kärleksfulla behandling. Jag han med alla mina små land som jag har runt omkring och innan vi for hem idag så började Katta och jag ansa lite buskar och då fann jag ett till land som min kära farmor en gång i tiden har gjort. Det var kul att få fram den och i morgon ska jag fortsätta ansa buskar lite här och var.

altaltalt

I lilla dammen kommer det snart att vara fullt med vatten igen för det har pappa och Thomas fixat till idag. Ja det har fixats och donats rejält idag och det känns helt underbart att få lite fint nu innan sommaren. I morgon ska jag ansa mer och sen tänkte jag nog börja riva lite i ett rum nere så att vi kans ta tag i lite renovering inför sommaren.
altalt

Upptäckter att jag har skapat en fantastisk som älskar att hålla på med att göra fint i trädgård och markerna. Liam har slitit så mycket idag och hans morotsland som han så gärna ville ha har han slitit med rejält. Hoppas nu bara att Liam får se några morötter växa där i sommar så att han ser att det ger lite lön för mödan.

altalt
Annette, Marianne och Sigrid kom även på lite kaffe och några grillade korvar i solen. Nelly tyckte det var jätte kul men när Sigrid och Nelly väl hade kommit varandra närma var det dags igen för Annette och Company att dra hem igen. Marianne hade nämligen fullt upp med att göra en ny hage till hästarna hemma i Löckna.
altalt

Barnen var svarta av allt lekande idag och jag tror att de kommer sova som stockar inatt för så som de har lekt och hållit igång gjorde även oss vuxna helt slut. Noel, Viggo och Felix hittade massa kräftor som de tittade länge på nere i stora dammen. Väldigt fascinerande att titta på de… Jag och Outi tittade till den nya graven och i morgon ska jag vattna blommorna som Kitty har planterat där. Liam och Thomas har nästan fått bort allt sly mellan huset och dammen.
altalt

Maten var så god och mätta blev vi allihopa. Grillad kycklingfilé med fransk potatissallad det är inte dumt det. Barnen fick grillad korv med bröd och det var nog gott för korven tog slut. Katta och Nelly hade bakat jätte goda kakor som vi njöt av i eftermiddags och även bullarna tog slut som jag hade med mig. ja man blir både trött och hungrig att vara ute en hel dag.

altalt

I kväll avslutade vi med en pizza här hemma på Ekhagen och jag vet att även Outi kommer att avsluta med samma som oss. Hon tvingade Tommy att köpa med sig annars fick han sova i bilen…

altalt
Kärleken involverar alla sinnen – också det sjätte.


 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.