WTF VS VV

Hua va bra det är med tonåringar har jag kommit på. Ja för de är ju helt klart bäst och då menar jag på allt. I helgen har jag fått lära mig vad WTF är, hade inte en aning om faktiskt vad det betydde innan. Jag kommer säker ha användning för det någon gång under min livstid, kan ju alltid hoppas i alla fall. För annars känns det ju onödigt att jag har proppat min hjärna med något jag absolut inte kommer behöva använda.

Eller är det VV som man lär sig av tonåringarna, man kan ju börja fundera. Jag använder mig av msn vilket jag kan tycka är ett bra sätt att kommunicera med när tillfället ges. Har inte den nyaste versionen för jag tycker helt enkelt att den inte var lika bra som den föregående… Men vad hände då?! Först försöker jag förklara mig att jag inte vill ha den nyare men har testat den och återgått den den föregående. Det funkad inte det var som att hälla vatten på en gås. Tonåringar verkar ha dålig hörselmotagning när de inte kan få något i utbyte. Alltså när det inte gynnar de i egen person.

Jo min kära systerdotter (inga namna) gjorde ett stort uttalande om mig hur **Z@ZXX** jag var i huvudet som inte fattade bättre… Hmm, satt och funderade en stund på vad för slags jobb man kan skaffa sig i framtiden på genom att bara uppdatera msn. Ja menar det måste ju vara en toppen merit att ha i sitt CV ” jag uppdaterar msn för varje gång det kommer en beta version”. Får jag jobbet nu?! Eller, du är ju helt **Z%**@** får jag jobbet nu?!? Ja Ni fattar nog vad jag menar, vokabulären är ju inte alltid på topp när de yngre pratar… alt

Så alla som inte vet vad WTF betyder ska jag lära Er något som Ni kan stoppa in i Ert CV ”What the fuck” och då kommer vi nu till VV som betyder ”Värdelöst Vetande”

Alltid lär man sig något, synd bara att det inte alltid kommer till användning…

  alt

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.