Yankee Candle

Mm, mammarika har varit med Anna idag, en bra sådan då mammarika fick mycket uträttat. Barn växer och det fortare än vad mammarika hinner med och reflektera. Inte bara det, nu måste man som mamma och pappa ta hänsyn på vad barnen har på sig.

Köpte ett fleece regnställ till Noel, så himla fint och framför allt så bra. Ville även att Lima skulle ha ett sådant men det visade sig att det inte görs i så stora storlekar, nej när de kommer upp i Liams ålder ska det vara enkla överdragsbyxor för alla andra har det.

Mammarika är inte den som absolut måste ha det andra har, men när försäljarna säger så att det inte finns att köpa för inga andra barn har det så kan ju inte mammarika annat än att följa strömmen. Men mammarika fann ett par bra överdragsbyxor till Liam från McKinley och Liam vart nöjd då de inte var så tjocka… Skönt med nöjda barn tycker mammarika.

Det är även uppskattat när de säger att de gillar det man köpt. När Noel fick syn på sitt set så sa han:” Mamma, det var jätte fint”. Mammarika blev glad och lycklig över att ha hittat rätt!

Mammarika vart lite handlarsugen för det var ju hur länge som helst mammarika släpptes loss i affärer utan barn och make. Så då passade mammarika på att gå in på Anna K och köpa månadens ljus, så gott det luktar här hemma nu. Underbara ljus men dock så dyra, enligt maken. Men mammarika försvarade ljuset med liv och lusta då brinntiden är 50 timmar…

Undra om min make som är beroende av Excel kommer göra ett diagram över ljuset brinntid VS kostnaden 125:- som hittat!!!

Ja, sen var mammarika inne på Hemtex och köpte nytt stort lakan som vi ska ha i vår nya säng som tydligen aldrig kommer till gräddhyllan då de ringer stup i kvarten och talar om för oss att den hela tiden är försenad. Ska banne mig ha kompensation nu!!! Skickar maken, mammarika har inte tid med att förhandla sådan, eller kanske helt enkelt för mesig?!?!

Ja, det tar faktiskt inte slut där. Nej mammarika var inne i en affär som för mammarika är som ett UFO, outforskat och märkligt helt enkelt. Det var en affär som heter Pfaff, de har sytillbehör och symaskiner… Konstiga saker, lättare att lämna bort det som behövs sys, för sådant sysslar inte mammarika med inte. Men där fann mammarika en hel uppsättning av sidenband eller andra bans som är perfekta att ha till scrapbooking, det bästa av allt… det var billigt med, inte som att köpa i scrapbookingaffär inte. Det blir säkert fler besök i den här märkliga affären kan jag tro!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.