Yetisport, Penguins pass & månadens spel…

Japp, nu har jag ÄNTLIGEN slagit Outi i Yetisport. Hon har länge varit på topp men nu så ligger hon långt efter och det känns jätte skönt!

Nu har jag bara att slå Annette i ”penguins pass”, fast jag ligger och nosar henne där bak. Ett tag till och med ledde jag stort över henne. Men hon satt här i söndags lite bakis och skakis länge och sen kom hon ut från gästrummet med ett leende på läpparna och sa ”nu så leder jag”. Men vänta lilla vännen jag kommer i fatt! Sen har jag ju då Addie att slå i månadens spel, men det blir nog peas of cake!!!

Ja detta är då en småbarnsmammas nöje så här framåt kvälls kvisten när andra då springer på krogen och slösar pengar på nötterna i baren alt. Men som sagt det är ett rätt så kul nöje när det är lite tråkigt på tv:n som bara visa en massa repriser…

På tal om något annat så blev jag så full i skratt i dag. När Liam skulle till tandläkaren idag så skulle Noel följa med Kamilla, Noah och lilla Sarah hem idag. När jag berättade det för Noel så sa han ” mamma nu är jag inte rädd för Sarah längre och mina ben är jätte pigga så det orkar jag nu. Tja, rädd för Sarah det var ju ltie kul en fyra veckors bäbis. Fast det kan ju i och för sig vara lite skrämmande när jag tänker efter. De både skiter, spyr och skriker så ja Noel kanske hade fog för att vara lite rädda ändå?!

Finlands näst bästa skidåkare… Hacki Hälen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.