Zip zero nada…

Japp fredag kväll och jag är känner mig som en äpple skrutt, trött och brun med en smak av en gul larv…

Snart dag att gå till jobbet igen för att bo där, undrar varför jag över huvudtaget åkte hem emellan?!?! Men det är ju i och för sig alltid kul att hälsa på familjen en stund…

Sitter och tittar på nytt sofftyg till vår soffa och det var svårt att bestämma sig för vilken sort jag vill ha. Det fanns ju så otroligt många att välja på så det blev genast svårt. Och när jag tänker på genast så kommer jag att minnas till baks i min ungdom när ”Drutten och Gena” gick på tv, de va tider det. Men nu när jag sitter här som en gammal äppelskrutt så känns Drutten och Gena som långt tillbaks i tiden. Mycket konstigt med tanke på att jag bara är 25 + eller något i den stilen.

Vi har även myst med barnen och snart dags att gräva ner dem i sängen för nu var det mycket gnäll, kan bero på att de har varit uppe sen 05.45 idag. I morgon drar gubben och barnen till torpet för att eventuellt börja måla lite, jag hoppas då på sol till dem så att de kan leka lite ute. För egen del så kan det lika gärna regna bort hela helgen, jag har ju det ändå så ensamt på jobbet. Ja, jag är deprimerad idag för att jag vill umgås med familjen och hitta på en massa skoj så ha överseende det går över tills jag gifter mig eller fyller 26.

Nu ska jag återvända till hemsidan för alla tygerna till min fina soffa…

Det finns många stigar till bergets toppmen utsikten är alltid densamma

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.