Zombie

Zombie, ja det är så jag känt mig idag… I ett vakuum hela dagen lång. Gjorde ett försök i eftermiddag och uträtta lite jul ärenden på Eko och A6 men fick allt ta mig därifrån för skallen värkte och nacken gav upp.

alt

Men jag hann en del och jag har gjort massor ändå idag när jag vandrat runt här hemma i mina lila mjukis byxor.
alt
 
Den stora tvätten har jag tagit hand om och när jag gjorde det passade jag på att städa ur barnens gardrober och resultatet blev kanon. Nu ser jag vad de har och jag ser vad de inte behöver ha om man säger så. Noel, ja han har kläder för ett helt kompani och lär klara sig länge om han nu inte då växer allt för mycket under våren och en bit inpå sommaren.
 
Liam har han lite mer lagom, kanske skulle kunna fylla på med lite byxor och jag tror säkert Tomten kommer att göra det nu den 24. För Liam har ätit sin gröt var dag och varit snäll mor både mor och far. Ja, han har varit snäll mot de flesta kan jag tro för Liam är en omtänksam och snäll liten gosse.
 
Men dagen har inte bara bestått i att ta hand om tvätt utan mina små guldklimpar har hängt mig i hasorna hela dagen. Orken fanns ju inte hos mig i dag för pulka åkning så det har nog varit lite kli i mina små. Men jag har förberett allt inför i morgon så jag kan ta igen det jag missade att göra med Liam och Noel idag.
 
Nu är det helg och det har jag sett fram mot länge för veckan har varit allt för lång nu. Thomas tycker nog det är skönt med helg han med för nu kan han koppla bort jobbet i två dagar. Jag har kopplat bort mitt jobb totalt och njuter av varenda ledig sekund nu. Den här ledigheten och vila (vila och vila, lika mycket jobb hemma som på jobb) är verkligen välbehövlig!
 
Nu ska jag slänga mig i soffan för där har jag inte suttit på hela dagen när jag tänker efter, så gott det ska bli!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.