Absolute kidz 33

På fredag så är det fest här på gräddhyllan. Inte för att jag får vara med på den här speciella festen för jag är nog för gammal för det.

Noel fick ju av Stefan och Anna i födelsedagspresent bland annat en CD-skiva som heter ”ABSOLUTE KIDZ 33” och då kom Noel på efter att lyssnat flertal gånger att han skulle ha fest på sitt rum, lite så där med dans och popcorn.

 

 

 

Det kan jag ju inte säga nej till, så nu har han gjort sina inbjudningar till de som han ska bjuda. Mammarika tackar Noel få det inte var så många som han skulle bjuda. Fyra kompisar i blandad komfort och så Noel på det får räcka tyckte Noel (mammarika med). Så  nu ska jag leta efter ljus och lykta efter en discokula som Noel så gärna vill ha på sin fest i sitt rum förutom popcorn och läsk… Hoppas jag finner en då det snart är fredag!

Liam deppar inte för att inte han fick komma, han ska i stället ha Alexander som sover över. Blir ju kul för de med då de kan vara på Liams rum och spela eller vad de nu vill göra.

Själv kommer jag väl ha fullt upp då maken är på AW med sitt jobb och när maken är på AW så brukar den sluta när stället slår igen portarna för kvällen och en liten nattaburgare slunkit ner som lite bukfylla för att dölja alkoholångorna som har en tendens att dunstar ut i sovrummet.

Men på lördag är det även fest för mammarika, då grannen Anders bjudit in på kalas/fest. Få se hur maken orka ta sig igenom två dagar på raken, kanske får han grus i ögat innan festen börjat?!

Liam är ju då på sitt livs första läger och ska sova över så tur att vi festar till det här på gräddhyllan så vi har närma att rycka ut om Liam får allt för mycket längtan efter mamma och pappa när det är dags att sova. Sen för övrigt komme ju Liam säkert vara som ett russin efter helgen då det är JSS (Jönköpings Simsällskap) som anordna detta lilla läger med övernattning på Prolympia. Prolympias skola ligger bara ett stenkast från gräddhyllan, så det kan ju inte bli bättre…

Noel ska få åka hem till Alexander och sova, så även han får en toppen helg!

Men nu är jag trött efter den här långa dagen med både röntgen, lite besök på jobbet och hemma arbete!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.