Buzzar lite här & lite där…

I går vart jag piggelin lin och då passade jag på att göra allt och ingenting. Det gav ju utslag idag för idag har det varit tvärt emot piggelin lin, det har varit tröttsamt och gäspigt. Blir trött av att bara gäspa, det tar på krafterna.

Men visst har jag orkat med en del saker ändå. Jag har lämnat en försenad 40-års present till lilla Anna, det var kul då hon uppskattade det som jag köpt. När jag åkte därifrån mötte jag Felix och då fick han åka med till sin pappa för jag skulle ändå åt det hållet.

Sen har jag varit på möte mitt på dagen, jag har umgåtts med barnen och det fram till att maken kom med hela familjen Strandqvist som var sugna på att spela nya Buzz. Hur gick det då? Jorå, det gick bra. För att locka till sig dem fick de vinna första rundan för att sedan ta bort segerglädjen visade gräddhyllan vem som är vinnare… Men det behöver vi ju inte prata högt om då vi önskar att de kommer tillbaks och det utan en kaktus som oftast står för att man inte gillar den personen super, super mycket.

Ja, sen var det soffan när de gick och barnen var på horisontellt läge i sängen. Då passade jag på att fortsätta med Buzzsandet och gjorde en soffa mot soffa, Outi och Marcus var sugna på att få lite pisk. Men nu vart det inte så att mammarika kunde piska de två i Norrahammar då jag fick avbryta detta otroligt roliga spel.

Mammarika fick jobb att göra, Liam den lille hostige och förkylde fick igång vomeringsreflexen då det slemmade igen vid horisontellt läge. Så det vara bara att resa sig upp och ge bort första plats i Buzzen till Norrahammarsnördarna, fast visst ska de också kunna få sova gott så klart!!!

Ja, det var väl allers det med saker som sker på och utanför gräddhyllan en måndag i januari och för att vara mer exakt kan jag tala om att det även är sista dagen i januari på 2011 året. Så i morgon är det februari och vi har redan avverkat en månad av nya året och det återstår nu 11 månader kvar till nyår… Usch vad tiden rinner på!

Det sura med dagen är väl att det börjar smitta av sig från barnen, mammarika har fått ont i halsen och nyser lite då och då. Måtte det gå över, bäst att snapsa lite extra Aloe Vera tror jag allt…

Nepp, horisontellt läge för mammarika med en bok. I morgon kör jag igång hårt igen för då är det träning på morgonen innan gruvarbete…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.