Jag gör ett försök!!!

 

Mammarika håller på att bli tokig, tokig av klaustrofobi…
… Nu känner jag mig mer än instängd och i morse när jag satt vid frukostbordet och skulle försöka äta min macka samtidigt som jag ska hålla i sår två små bröder som har vart allt för länge och allt för tätt i ett utrymme som är begränsat så började jag få en oerhörd längtan att få gå till arbetet igen. Det var länge sedan jag riktigt längtade till jobbet och det måste ju betyda att jag faktiskt har fått tillbaks min arbetsglädje till mitt jobb, den försvann under sommaren.
Japp, så nu tror jag i alla fall att jag börja bli tokig och det beror inte på att jag längtar efter mitt jobb utan på att jag också är inne i det här begränsade området tillsammans med mina barn. Inget fel på mina barn mer än att de är febriga, hostiga, förkylda och väldigt uttråkade.
Så idag har jag hunnit med mycket med dem och klockan är inte slagen alls så mycket som jag önskade att den skulle vara. Ju fortare klockan tickar (blir i och för sig äldre, men det skiter jag i just nu) så blir de allt mer friska och ju mer friska de blir desto bättre och jag kan skicka ut dem och få en tyst minut för mig själv. Men så är icke läget just nu och jag blir tokig att gå här med dessa två febriga energiknippen och att jag är bortkopplad från omvärlden totalt.
 Igår vart jag inte utanför dörren då min kära make jobbade från förmiddag till sena natten, jag till och med sov när han kom och jag hörde inte ett ljud. Men när det väl var min tur att vakna på natten så låg han där och sussade så gott bredvid min sida, det var en skön känsla.
Så vad ha mammarika gjort med barnen då? Jo, jag har gett dem frukost, borstat tänderna, tagit på dem kläder, bäddat deras sängar samt min, fixat undan från bordet och låtit mina små hållit på med vattenfärger. Efter detta så vart det till att städa undan allt skvättande efter färgerna, tur jag har en plastduk att ta fram. Sen så har vi suttit och gjort räkne och skrivövningar tillsammans och nu har de fått sätta på musik och dansa av sig lite energi till ”Jodla med Siv och AC/DC (nej, dettar är inte min musik utan farbror bus som har introducerat) medans jag försöker i allt buller och stök dricka mitt morgonkaffe som snarare är förmiddagskaffe… svårt men jag gör ett försök! alt
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.