Jonsson Jonsson Jonsson av 5 möjliga!

Då var jag klar med boken om Andreas Carlsson och som sagt det var en chansning när jag köpte den. Första delen var bra, mitten var så där och slutet var nog bäst…

Envis kan jag vara men igår slog jag rekord för jag ville verkligen bli klar så jag kan hugga i med nästa bok. Så klockan tickade på och Thomas snarkade men jag kom till slutet och kunde sedan lägga mig till rätta för att komma till drömmarnas land…

alt
Men hur var boken då? Ja, lite seg ibland och det är väldigt mycket namn som man ska lägga på minnet och förutom det så är det väldigt mycket fraser ur låtar, en del känner jag igen och en del förblir nog okända eller så har jag hört dem men inte lagt dem på minnet. Men det var kul att få en inblick i hur de arbetar med ”Idol” och hur det kom sig att det är de som blev den nya juryn samt att få lite information om andra artister och hur de är. Våldigt kul när jag läste om hur Thriller kom till, det var en överraskning.
Så vad får då boken för betyg?
Ja, av fem Jonsson så blir det…
Jonsson Jonsson Jonsson
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.