klinisk fysiologi

Okej, lite nervöst för mammarika om i morgon.

Mammarika ska följa med Noel till Barn- och ungdomsmedicinska klinikens mottagning för han ska få träffa personal från klinisk fysiologi.

Tja, vad är det? Ja, det är lite hjärtkoll på Noel och så klart att mammarika är en aning orolig har nog tänkt på detta det senaste halvåret då jag vetat att runt 6-års ålder blir det åter igen en liten koll. Mammarika vill så gärna att det ska se bra ut nu, gör det de så kommer det kännas bättre inför nästa koll som är runt 12-års ålder.

Så i natt hoppas jag slippa vara vaken och inte grubbla allt för mycket. Och på tala om att sova…

… i morgon kommer äntligen, äntligen, äntligen vår efterlängtade säng från SOVA Butiken. I morgon klockan 11:00 har de lovat att komma med den, tur är att pappa Thomas är hemma för jag och Noel är iväg vid den tiden ju.

Så nästa natt kommer jag sova bättre än vad en prinsessa gör, det har jag bestämt mig för!!!

Trodde ett tag att det inte skulle bli en säng då det hela tiden har blivit försenat. Det sista som hände var att de sålt slut på den sänggaveln vi valt och det fanns inte mer av det materialet kvar att tillverka nya så nu fick vi nya årets kollektion till samma pris, ca 5000:-. Okej, är väl det men mammarika har inte sett den utan det var Thomas som fick se den i deras tidning för den fanns inte ens vid det tillfället klart…

Ja, ja det blir nog bra ändå!

Så nu är det sista natten nere på golvet i den gamla sängen. Dags att tar farväl av den här på gräddhyllan. För nästa gång jag kanske sover i den är på torpet då den ska förgylla nätterna där. Och så klart hade vi ju lite flyt så pappa och Tjalle skulle titta in en sväng till Thomas i morgon och då tar de med sig den ner, ett problem mindre för mammarika och då slipper det bli överfullt i förådet i källaren!

Nu sängen, den gamle och boken, den otäcke…

Natti natt alla där ute i etern!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.