Lätt frustrerad här då…

DSC_0497I morgon är semestern borta och allvaret börja igen, på gott och ont…

DSC_0009Skönt är ju ändå att min kära kamera har varit med en hel del i sommar, så att jag kan gå tillbaks och minnas denna underbara varma sommar har varit.

DSC_0063Men der ska ändå bli skönt att komma tillbaks till vardagen och rutiner. För snart tror jag att jag blir mer eller minera galen på Liam och Noel, jag behöver liksom en ”brake” och säkerligen behöver de det också från en tjatande mammarika…

DSC_0097Fast å andra sidan kommer jag sakna de lata mornarna, med gott kaffe, sol och paradiset och det som finns där att njuta av…

DSC_0190Nu är jag så trött efter en dag här hemma på gräddhyllan att ögonen håller på att gå i dvala. Är också lite irriterad över att jag inte har lärt mig hur jag ska få till de stående fotona i min nya dator.

DSC_0081 1De blir liksom liggande här och det vill jag ju inte. Hela grejen här är nytt då jag fick en mac av min kära make i födelsedagspresent.

DSC_0137Just nu blir jag bara mer och mer frustrerad, så det är lika bra att ge upp för dagen och  fortsätta i morgon och hoppas att jag möjligt vis är en aningens klokare än i kväll…

DSC_0831Så gott folk, sov gott och håll hoppet uppe!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.