Min första blogg, igen!

Satt och funderade lite på hur länge det var sedan jag började blogga och framför allt, vad skrev jag i första bloggen?!?!
blogg
Nyfiken, näe det brukar jag inte vara men jag tänkte att det hade ju varit kul att ta en blick bakåt. Dröm om min förvåning när jag insåg att det inte var förra året jag började skriva. Nej, det har ju gått flera år sedan jag startade den här sidan ”ickas.se”.
Jag har i alla fall gått in i arkivet och letat… Kul, för jag fann den första riktiga bloggen…
… och så här vart den!
Välkommen till ickas.se
Vart har Ni kommit?
Ja inte till himlen och inte heller till helvetet utan helt enkelt till en liten sida som handlar om allt och ingenting. Här skrivs det i en blogg där kan det stå allt mellan himmel och jord och det är oftast framfört med en glimt i ögat precis så som jag älskar att livet ska vara… Vissa dagar är allt skit men med ett leende på läpparna eller något annat som gör en glad blir allt så mycket lättare.
Jag är en kvinna, en fru, en mamma, en vän, en kompis, en släkting, en arbetskamrat, ja och så mycket mer. Jag kallas olika beroende  på Vem Du skulle fåråga. Skulle Du fråga någon av mina äldre vänner från min tidiga tonår så skulle jag heta ”Icka”, skulle Du fråga någon i min närmaste krets i de senare åren så skulle Du få höra att jag heter något av detta ”mammarika” ”Marika” ”stumpan och lite annat smått och gott. Skulle Du fråga min make, min stora kärlek skulle han säga ”min lilla mafisa”,” min älskling”. Så vad får man för slutsats av det här då? Ja, kärt barn har många namn förmodligen.
Häng inte upp Er på det som skrivs utan ta del, begrunda och släpp det…
Stor del av mitt liv går åt till min kära familj och som berört mig. För att tillhöra min familj behöver man inte vara DNA släkt med mig utan det räcker att Du med att Du etsat Dig fast i mitt hjärta så kommer Du alltid finnas hos mig och tillhöra min familj. Men min närmaste familj är dock mina barn och min man som jag uppskattar och avgudar var minut…
Nu är det upp till Er att ta del eller inte, det finns allt möjligt och för Er som blir medlemmar på sidan kan ta del av både spel och privata foton, så vad väntar Ni på?!?!
Nära & kära, natur & livet…
Kul med en återblick… Och för Er som är mer nyfikna kan lätt vandra bakåt i tiden här och börja från nummer 1. Och vem vet?!?! Jag kanske får ett ryck och leta vidare efter någon gammal blogg som har dammat igen och vill se ljuset igen!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.