Nja, trevligt längst nere i landet vetti tusan?!?!

Nja, om jag har ändrat uppfattning om att förorterna skulle vara helt okej i Malmö?!!? Ja, då svarar mammarika nej på den frågan och det rätt så säkert.

Efter att ha sett på kvällens program av ”Den hemlige miljonären” på kanal 5 så blev mina tankar om förorten där hon bodde inte att jag tyckte det verkade trevligt eller välkommande då de blev hotade direkt när de klev ur bilen.

Det slutade ju inte så bra där heller då de fick flytta miljonären till ett hotell för de inte kunde vara säker om att hon inte skulle bli hotad eller rent ut av att bli attackerad. Detta sker i Sverige och de som uttalade detta sa att de hade sina egna lagar där och det inte var Sverige längre, det skrämmer mig…

Vart är vi på väg?! Tja, som tur är så slutar ju i alla falla programmet bra då hon fann några eldsjälar som hon ville hjälpa ute på bland annat Rosengård. Det kan jag ju hålla med om att de som arbetade som volontärer där med ungdomar verkligen gjorde det just för ungdomarna och det är beundransvärt. Måtte det bara leda till något bra och mindre platser i våra anstalter runtomkring i Sverige för det är det som kostar, inte att satsa på ungdomarna!!!

Med dessa visa ord från mammarika på gräddhyllan så säger mammarika gonatt världen!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.