Pass & ett monster!!!

Japp, då är det lilla monstret på plats och ska nu bo på gräddhyllan några dagar framöver. Det första monstret gjorde, något som hon aldrig har gjort förr var att hon la en liten kiss i hallen. Tur var att Liam hade röntgensyn och såg detta då han låg i sin säng och skulle sova. Liam måste ha sett genom dessa betongväggar för jag tror inte att det hörs av ett så litet, litet monster Stella!

Men mammarika tackade för att Liam hade uppmärksammat detta lilla kisseriet för att sedan kunna återgå till det som han skulle göra… SOVA!

Idag har mammarika varit i gruvan, hela dagen från morgon till eftermiddag. Sen vart det dropp in fika på fritids som både pappa Thomas och mammarika han med. På sportlovet hade de bakat rulltårta som de nu bjöd på. Gott och mysigt.

Har en fruktansvärd längtan till att vår säng ska komma, fattar inte hur tiden kan snigla sig fram så här. När man har semester så sniglar sig verkligen inte tiden så varför gör den det nu?!?! Ja, på tal om semester så börjar det ju närma sig vår lillasemestertripp till Frankrike, det ska bli mer än gött det.

Måste gå och fixa pass till barnen och pappa Thomas behöver förnya sitt med. Mammarika har ett så där behövs det inte förnya. Skönt att ha ett pass där man inte är allt för gammal heller, nästa gång så är mammarika över 40 strecket, det låter inte bra i mammarikas öron!!!

Nepp, idag är jag supertrött och har varit det hela dagen vilket är mycket märkligt då jag slocknade 21:30 igår, kunde verkligen inte hålla ögonen öppna och när jag låg där och lästa så bara flöt texten ihop och jag har inte en aning om vad jag läste om heller. Får nog gå tillbaks ett par sidor ikväll…

I morgon ska mammarika, Noel och Stella ta det lugnt på förmiddagen. Liam är i skolan och Thomas ska åka till Alvesta för att göra något nyttigt, det är vad han sa i alla fall. Jag är ledig och då tänkte jag att Noel får tillbringa dagen med mig och Stella. Det blir väl lite promenader med det lilla monstret och sen så får vi ju knata ner till skolan och hämta hem Liam efter lunch med.

Sen rullarväl fredagen på som varnligt, vanemänniskor som vi är. Simskola och fredagsmys, det är mer en vanligt än ovanligt här på gräddhyllan. Kanske skulle slå på stort och köpa med oss lite hämtmat i morgon med för att göra det lite mer lyxigt?!?!

Näpp, nu är det slutplottrat på tangenterna för mammarika del…

Natti natt!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.