Seniorkontroll, men inte för mammarika!!!

Go`kväll gott folk!

Hua, vilken vecka det har varit. Långa dagar med både gruvarbete och hemarbete och inte stopp där, utan lite mer utbildning om ”föra barn på tal” barnkonventionen. Fast det sistnämnda ser jag inte direkt jobbigt, utan mer som ett plus i kanten att få tillfälle att få utbilda mig till barnombudsman. 

imagesJa, det har skett lite mer… Stor löneförhöjning i gruvan, eller jag menar några futtiga slantar till att spendera på räkningar (smink och skor). Men jag ska icke vara otacksam, det kunde bli noll i höjning, så något bra har jag nog gjort i gruvan ändå.

I morgon är jag ledig, det ska bli så skönt för kroppen (huvudet är mer eller mindre alltid i gruvan). Så vid tiotiden kommer finfina Malin från Knivshult och hämta upp mig så vi kan ta oss till gymmet och göra några kalorier mindre från kroppen…

smådjursklinikenPå fredag är jag också lyckligt lottad och få vara ledig från gruvan. Då börjar morgonen med att springa efter Stella när hon ska kissa ute och försöka fånga upp det i något som jag kan ha det i för klockan nio ska hon göra en seniorkoll på Smådjurskliniken. Tänk min lilla Stella som gått och blitt 8 år i mars. Skönt tt få göra en liten besiktning, för hon är lite öm här och var tycker vi allt.

Black-Chihuahua-69910Men till helgen är vilan över, då är det gruvan för hela slanten. Skönt att veta vad man ska göra och slippa vara sysslolös en hel helg (NOT). Men min gamla kollega i tvåan är ju där, så vi kanske får ihop en kaffe mellan insatserna under dagen.

glad_go_1174559417_16706463_172401130Ja, sen efter helgen väntar stora, stora äventyr. Det första äventyret på starten på något nytt är redan på måndag då jag och maken får lite besök och ska prata, prata och prata lite till. Det ser jag verkligen fram mot, en positiv framtid som ska börja planeras på måndag!!!

Nu är det inte läge att sitta här och drömma om framtiden längre… Den rena tvätten i soffan skriker mitt namn så högt att jag inte kan tänka klart!

Må väl alla!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.