Tävling för Liam i Värnamo

Åh, nu är jag glad. Stella klarade av sin besiktning på Smådjurskliniken, en aning jobbigt med att ta blodprov. Då ville Stella krypa in i mig, totalt gömma sig och vägrade titta på djurskötaren… Men  efter att vi kom ut därifrån vart Stella sig själv igen, glad (lite tant-sur som alltid) och och villig till att åka hem fr att slappa i soffan där solen värmt upp. Så har vi det på gräddhyllan, sol och härligt väder.

22411_10152899117123915_7545547152303513070_nEfter detta äventyr var jag väldigt hungrig och framför allt kaffesugen. Så kaffet på för att även vänta in Malin från Knivshult, det var ju dags för ett pass till på Nordic Wellness. Nu har jag ingen chans att balla ur, då alla mina vänner börjat träna. Så kan inte den ena så kan den andra och då går det ju inte säga nej tack.

I morgon åker Liam till Värnamo för att göra en tävling till med JSS. Hoppas att det går bra och att han tycker det är kul igen. De åker ju buss från Rosenlundsbadet vid strax efter sju på morgonen och är hemma ca tolv timmar efter avresan. Heldag igen. Han har varit och fixat fika som han ska ha med sig nu. Muffins och drickyoghurt. Mat får de i Värnamo, men lite energi måste han ju få med sig. Förra gången hade han med sig dessa amerikanska muffins, så jag förmodar att han fick mersmak.

tapetseraSjälv väntar ju gruvan, så jag har att göra. Thomas ska fortsätta med det nya rummet. Idag har vi tömt det helt, så nu är det bara att sätta igång med att måla tak, ta bort gamla tapeter och allt annat som ska göras där inne.

Ska bli gött när allt blir klart. För när man börjar i ett rum drar det med sig andra rum också. Nu blir det till att möblera om hos Liam, då han fick mitt långa vita skrivbord. Men än så länge står allt huller om buller (precis som i mammarikas skalle just nu).

Trevlig helg på Er alla där ute!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.