Vacker!

Sommaren är allt bra vacker…DSC_0148

 

Sitter nu skönt framför min egna dator, min egna stol, i mitt egna hem på gräddhyllan. Åter i verkligheten med massor av teknik, internet, wifi och allt som hör till den moderna tiden på 2014-talet.

DSC_0225

Varför säger jag min egna dator? Jo, jag har knappt tillgång till den längre här hemma på gräddhyllan. Liam har mer eller mindre beslagtagit min dator och gjort den till hans. Mesig mamma kanske Ni tycker?! Nä, det är jag inte, jag tycket det är ok att han lånar den. Hellre det än att gå köpa en till för pengar som vi kan göra annat för.

DSC_0151

Liam och Noel har varit borta från allt vd internet och  sådant heter rätt så länge nu, då vi har tillbringat massor av dagar på torpet. Så när vi väl kom hem i eftermiddags var suget efter min dator stor. Men nu ligger han och sussar så gott och då passar jag på att låna min egna dator!

DSC_0160

I morgon är det måndag och då börjar även Thomas sin semester, så gött för oss. Thomas, Liam och Noel startar första semesterdagen med ett besök på Rosenlundsbadet för att blöta ner sig.

DSC_0158

De har badat sig till russin på torpet, men inget går upp mot badet med hopptorn och vågmaskiner. Det började ju ÄNTLIGEN att regna lite idag när vi satte oss i bilen för hemfärd (superfin tajming) och några dagar i staden.

DSC_0201

I veckan som varit så åkte en mycket, mycket gammal björk ner bakom ladugården. Den var mycket dålig, så den fick lite hjälp av Thomas och pappa Rolf. Hellre att vi tog helt död på den, än att den skulle falla samman som så många andra gamla björkar har börjat göra på torpet. För inte ville vi att den skulle ramla över ladugården, för vem vet… Än dag kanske vi skaffa hönor och då behövs ju både väggar och tak intakt!

DSC_0167

Thomas har fått för sig att göra någon stol, eller kungatron av stubben som blir kvar. Därav sågas den så högt upp. Pappa Rolf vart mindre glad under tiden, för allt spån som fanns i närheten hamnade innanför brallorna och tröjan… Kul, tyckte jag!

DSC_0146

Ja, lite skadeglad kan man väl få vara… Det var ju bara spån liksom…

DSC_0179

Men nu är det hög tid att knata till kojs, den goaste sängen i hela världen. Ett av de bästa möbelköp vi gjort var den där sängen från SOVA-butiken…

Må gott!

Alla världens storheter väger inte upp en vän.

Det här inlägget postades i Blogg, Torpet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.