Aotch! Det gör ont, det gör ont en liten stund på natten… Men när jag vaknade hade jag ännu ondare… Varför i hela friden ska jag få ont i halsen NU!?!?!

Har ju för tusan varit hemma en vecka med föräldraledigt och en vecka men vab, då ska det ju inte komma nu när jag ska gå och jobba eller?!?!

nåväl, två alvedon och bit ihop för det är det enda som hjälper… Å så lite varmt kaffe med, icke glömma det goda kaffet som gör så det mjuknar till nere i halsen. Är som om jag svalt ett knippe med taggtråd ju.

Skönt att ställningen är återställd här på gräddhyllan. Liam och Noel har traskat iväg till skolan (även om Noel fick ett litet flipperspel över att behöva gå). De kan vara ute och springa, hoppa, cykla och gud vet vad. Men gäller det att sen GÅ till skolan, ja då jösses är hela livet för jobbigt.

Men vi bor så bra här på gräddhyllan att vi har gångavstånd till skolan. Då behöv inte bilen, den kan gott och väl stå där inne i garaget och vila.

Lika gäller för mig och Thomas, vi kanske inte har gångavstånd till arbetet men vi har definitivt gångavstånd till busshållplatsen och bussen tar oss närmare arbetet än vad det hade gjort att parkera bilen. Så lika för oss också!

Nu hinner jag inte sitta här mer och drömma mig bort till ett soligt och varmt land. Jag ska innan gruvan gå förbi skolan och göra ett hälsobesök hos skolsköterskan med Noel…

Tjillevippen på Er!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.