Friday

tumblr_mx0mstVuqa1qahis3o1_500Oh, vad snabbt den här veckan har flugit fram… Han knappt börjar på måndagen innan det blev fredag, härligt värre.

Ja, veckan har flutit på och jag tror jag faktiskt han med allt som var tänkt för en gång skull. Skönt att veta att det inte ligger efter i gruvan också, utan att när jag kommer dit på måndag är det endast det som är planerat att jag ska göra.

Idag är jag i och för sig hemma för vård av barn, Liam har haft skallebank och det gick inte över. Lika så lite magont, jag tror det är mycket som rör sig i hans lilla hjärna nu och då hinner den inte med och därav lite huvudvärk.

klockan-tre_137337141Så i och med att jag är här hemma på gräddhyllan idag och inte i gruvan ska jag baka en liten kladdkaka hade jag tänkt. För idag får vi besök och  nattgäst, me like! Liam undrade om det möjligt vis fanns en tidsklocka som man kunde dra fram och bak. Jag undrade ju faktiskt  då om det var något han ville resa tillbaks och göra… Men de va det ju inte, han ville dra farm klockan tills den var 15:00.

Igår hade Noel något att visa oss. Han hade gjort ett hem till någon hemlös. Han hade verkligen lagt ner tid, energi och kärlek på detta lilla hem som snart kommer bli uppsatt och inflyttningsklar.

11048708_10152914978503915_6644857476260339734_nNågon glad liten fågel kommer att ha ett alldeles litet eget bo att krypa in. Noel gjorde det till och med säkert så att inte hackspetten kommer och ta över. En riktig pansarbarikad framför öppningen, coolt!!!

Så nu finns det två holkar på torpet som Liam och Noel har gjort helt utan mammarika och pappa Thomas hjälp, det gillar jag!

Nähä, nu lite ”mittpådagenkaffe” för att sedan fräscha upp både mig och badrummet!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.