Rotfyllning

Vad en ledig dag från gruvan går fort, allt för fort ibland. Har liksom inte hunnit känna mig så där ledig som man kan göra, för här har det varit full rulle från mogen tills i princip nu.

stress 2Känner också av att morgondagen kommer bli stressig, grym och lite jobbigt. Stressigt blir det genom att hinna fara mellan alla ställena jag ska vara på och framför allt komma i tid till. Stressigt är det även att jag ska ha en utbildning åt min gamla chef för hennes två enheter i magna cura. Jobbigt blir det genom att jag börjar dagen med ett besök hos tandläkaren för att göra en rotfyllning (usch å fy, vad jag syter för detta). Grymt blir det efter allt detta som jag skrivit om ovan som ska vara klart till klockan 12:00, för då ska jag vara på plats i min gruva och ha en halv verksamhetsdag. Det är rätt grymt kul, brukar höända mycket på sådana dagar och många nyheter och förändringar för den delen med.

Så när väl denna dagen är över i morgon är det stress hem för att försöka hinna köra både Liam och Noel som ska träna på Rosenlundsbadet. Liam sim och Noel hopp och utöver det så måste ju Stella och Elsa få sig en liten längre promenad då det bara har haft kortare kissestunder under dagen.

rotbehandling-atgarder

Men som sagt, min största oro är allt det där tandläkarbesöket klockan 8:00 i morgon… Måtte jag bli klar till klockan 9:00 då jag ska ta emot gruppen som jag ska hålla utbildning för…

Nähäpp, nu är det tid att skäppa på allt och bara njuta av den sista vakna stund ikväll!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.