Ägg så in i bomben!

Barn växer och det händer att mammarika inte märker det förens det är dags att ta fram lite vårskor. Om Liam hade vikt tårna så hade gummistövlarna passat, men det är ju säkert inte gött och gå omkring med vikta tår. Hade han även nöjt sig med att tårna hela tiden trycktes in gymnastikskorna så hade mammarika sluppit att även köpa sådana.

Men nu är det ju så att det går ju inte att Liam ska gå med för små skor utan det är bara att sleva upp kosingarna och köpa nya skor och stövlar. För inte kommer mammarika tror att det inte kommer något regn i sommar eller nu i vår så Liam klarar sig utan gummistövlar.

Tur i allt är att mammarika har en helt underbart go make, tur är att Liam har en helt underbar pappa som tog med sig Liam efter middagen och åkte till Intersport och köpte vad Liam behövde. Ett par jätte fina McKinley gummistövlar och som Liam sa om sina Adidas skor… ”Mamma, de här kan aldrig gå sönder” och mammarika kan nästan tror på det för sulan var rejäl över hela skon och upp en bit på foten, gött.

Nu häller det att ha hoppet om att de håller i alla fall till mitten av sommaren så det inte blir som sist då det gick tre par på en månad.

För övrigt så har det varit den varmaste dagen det här året, det gillar mammarika jätte mycket. Synd bara att mammarika inte fattade det när det var dags för att traska ner till Liams skola och sen upp till Noels förkola, för det var hot, hot och hot med så mycket kläder på sig.

Kommer att tänka på dessa små gula söta lurviga varelser nu när det börjar nalkas påsk. Nu kommer det gå åt ägg så in i bängen, potensen lär förmodligen höjas i svenskarnas hem som aldrig förr…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.