Åh så gött!

Allt som vanligt inget konstig här inte, utan alla på plats. Hela och näst in tillrena, ja nu är alla rena för Thomas kom ut från duschen nu och luktar gott. Thomas fixade till och med sin frilla, ja det lilla hår han har fixade han lätt med en trimmer så nu har han inget hår kvar. Vet inte om han tar bort det för att det är grått eller för att det inte finns så mycket att ta bort. Jag ska nog fråga Thomas vid något lämpligt tillfälle.

Jag lovade att gå in på Lidel innan jag åker ut till Anna och Company i morgon för de sålde visst pilates bollar där och Anna ville så gärna ha en. Så jag får väl offra mig och gå in där när jag ända åker förbi i morgon.

Jag är trött idag hoppas att det funkar att sova sen då så det inte blir som alla andra kvällar. Jag tror att jag vet varför jag är på högvarv, jag stirrar innan semestern har jag fått för mig. Men sen så ska det bli ändring på det när dagen för semestern börjar.

Satt och tänkte på Tidaholm för ett tag sen bara för att jag har fått kontakt med Carlzon igen. Jösses vad kul jag hade där i mina yngre år när jag tänker efter. Men det är en annan saga som jag kanske öppnar upp för när skrivlusten faller på. Ja inte bara skrivlusten utan den där stora dörren måste öppnas, det som är lite komiskt är att det är inte bara Carlzon utan även Kicki som finns med där… Hmm ja, det finns många sagor att förtälja.

Ja undrar hur mycket elektrikerna kostar Carlzon för jag läste på hans Twitter att han inte blev klar idag… Vad jag vet koster sådana män, ja kvinnor med men det brukar vara män. Men som även Carlzon skrev så blir det bra. Som någon annan har sagt, jag vet inte vem ” men det drabbar ingen fattig” vad de nu menar med det?!

Jag är så tacksam för att min kära svärfar vill lägga sin energi på torpet. Han är en riktig worker och sliter från morgon till kväll för vår skull. Tusen och åter tusen tack Gunnar, du är guld värd!

alt

Nu är jag full i skratt för Thomas ska blogga och han är seriös, jag råder Er att ta en titt det handlar INTE bara om teknik prylar denna gång. Host och harkel, jag tappar nästan hakan!

 

Förutom våra egna tankar finns det inget som vi har full makt över.

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.