Allt är ju glasklart… Tack!

tack

Tusen och åter igen tusen tack för att Du hjälpte mig med alla våra fönster som vi har i vårt resident, inte bara inne utan också balkongens glasrutor. Så allt är ju ”glasklart” här hemma nu!

largeTackar så mycket mamma Britt-Marie för hjälpen och visst tyckte jag det gick så mycket bättre med Din fina fönsterskrapa…

Den var mycket effektiv, inget spill och inga fula ränder efter att den sugit upp det skitiga vattnet.

Nu är det så rena fönster att jag till och med kan se ut utan att behöva stå med näsan intill rutan och flåsa märken.

 

 

Nästa gång lånar jag den och då behöver Du inte hjälpa till, utan kan njuta av en kopp och titta på när vi ungdomar (jag & Thomas) sliter…

I dag har jag fortsatt i städandet, idag vart det lilla toan som skiner som en diamant. Passade även på att knata runt på Ikea och fick där lite inspiration till att organisera tre killars toalettprylar. Nu har alla (Liam, Noel & Alex) varsin låda där de har sina ”görasigsnyggprodukter”. Noel vart så klart lyrisk av lycka och sprutade deo mest hela eftermiddagen. Värsta bordellukten här hemma, näshåren krökte sig.

Köpte ÄNTLIGEN korgar att ha schampo i till badrummet, blev riktigt bra om jag får säga det själv. I morgon är det fredag och då är det bara inköp från matvarubutiken som gäller. Det börjar eka i skåpen här hemma nu nämligen.

När jag (vi) var på Ikea idag passade vi ju på att äta en brunch där med Katta. Ja, jag fick ju med mig maken på köpet när han hörde att jag skulle bruncha med Katta. Men efter det lämnade han mig och Katta då vi vart inspirationssugna på Ikeas lösningar. Där går gränsen för Thomas, så kul vill inte han ha det. Utan han for hem och lekte med sina kablar som han håller på att dra runt här i vårt resident.

john blundNu är det hög tid för mammarika att knata till sängen, öppna boken och läsa några rader innan John Blund ger sig till känna…

Så godnatt mina nära och kära, så ses vi snart igen!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.