Andra väggar, så skönt…

 

Idag har jag haft en så himla skit tråkig dag, den har varit så tristess att jag höll på somna vid tanken bara att göra något. Timmarna segade sig fram och det gjorde ju inte saken bättre att vädret är skit tråkigt det med, regn och regn, mörker och dyster.
Men som sagt även det tog jag mig igenom och på eftermiddagen kom Catharina och Eva upp för att ta en snabbkaffe medans jag skulle hjälpa Catharina att komma in 2010 talet och skaffa facebook. Nu är det gjort och en glad Catharina for hem till andra sidan stan…

alt

Vid halv sex tiden kom Thomas hem och då tog jag på mig min jacka för att äntligen få komma ut en stund. I alla ära gräddhyllan och mitt hem men efter 8 dagar så blir jag tokig att bara gå runt här med mina två små älskade barn. Även det har jag har en gräns då jag behöver luft och ny energi så jag tog bilen ut till Norrahammar för att besöka min kära väninna Outi. Så himla skönt att hon tog sitt förnuft till fånga och flyttade närmare. Nu kan vi ta en spontan fika då och då med eller utan barn. Idag så åkte jag utan till Alexanders sorg för han var ju sugen på att träffa Liam men det får de göra nästa gång.
alt
Thomas har fått ha en egen kväll med Liam och Noel och det var nog nyttigt det för den senaste tiden har Thomas knappt varit hemma, åkt tidigt och kommit hem sent… Kan ju vara så att det är därför som jag börja ha det så tråkigt, jag kommer ju ingen vart för jag har ju inte ens bilen men å andra sidan har jag inte kunnat åka någon stans heller så Noel har varit sjuk. Nu är det visst Liams tur verkar det som, lite småfebrig ikväll.
Är så jäkla trött på alla dessa himla tråkiga förkylningar nu, själv har min suttit i 8 veckor snart och det tär… I morgon hoppas jag på en mycket bättre och roligare dag, så det så!
Men tack Outi för att Du rädda mig från att bli helt tokig, så skönt att se andra väggar för en liten, liten stund!!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.