Avis på min familj!!!

Här sitter jag och är avensjuk.. På hela min familj, de har det så gött och gör så mycket kul när jag är i gruvan. Fast tur att jag är i gruvan så de har råd att göra så mycket kul, måste väl försöka se det positiva med att få vara i gruvan när de andra tre favvo killarna har skojigt!

 

 

Idag har jag ju som sagt jobbat, jobbat och jobbat. Det kommer se lika dant ut i morgon för min del, jag lämnar gräddhyllan på morgonen och återkommer på kvällen, då när de flesta i detta avlånga land sitter i soffan och slappar inför måndagen som de flesta går till jobbet på.

Men inte jag, jag jobbar och medan jag gör det åker mina tre favvo killar till Skara Sommarland för att både blöta ner sig och göra annat skojigt. Så där av är jag avis på de tre grabbarna.

Inte bara det, idag så har jag ju då jobbat och vad har mina tre favvo killar gjort?! Ja, de har inte suttit hemma och deppat i det faktiskt fina vädret som varit idag (något positivt när de andra har det gött). Nej, de åkte ner till staden… Biostaden i Jönköpings stad för att gå på Madagaskar, hade ju också jag velat göra då dessa figurer bruka få mig att le och skratta lite då och då.

Efter det så slapp maken att stå och göra middag då de var bjudna på grillning nere på kesohyllan hos Addie och Kamilla. Vad fick jag mig att äta?! En torr macka, så där kul har jag det inte när jag är alena med mina sötingar Liam och Noel. Då är det alltid fullt hus och det är jag, mammarika i egen hög person som får stå vid spisen och mätta alla kurrande magar.

Så jag frågar mig… vad gör jag för fel?! Jag vill också ha så där kul och mysigt! Men jag unnar mina tre favvis detta då mammarika oftast ha egen kvalitetstid med Liam och Noel och maken jobbar.

Hoppas nu i alla fall att de får det kul och jag hoppas att vädret blir kanon för oss alla. Då går det så mycket lättare när solen lyser och vi alla mår bra… Jag har ju (nu är jag så där religiöst positiv igen) när allt kommer omkring ett jobb som jag kan gå till och det bästa av allt, jag stormtrivs!

Nu sääääääängen!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Avis på min familj!!!

  1. Kamilla skriver:

    Vill bara påpeka att damen blev erbjuden en låda med vår goda grillmat, men se det passade inte frun….. Var väl bättre att sitta med en torr macka och vältra sig i självömkan? Skäms på sig fru Jonsson!!! Tack för lånet av alla dina killar i söndags förresten, vi hade riktigt görskoj!! Kram på sig, vi ses på lördag!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.