Barncancerfonden

Happy, happy, happy!

Nästan jämt lite glad här hemma, men det hade varit ännu roligare om den där vinterförkylningen hade lämnat gräddhyllan så att jag kan känna mig lite normal igen.

Idag hände det saker här på gräddhyllan. Nu har vi många bruna stora och tunga paket som står i hela hallen. Förutom det har vi även ett tapetserabord och på det lite kartonger med tapeter och annat som är bra att ha.

Så nu håller Thomas äntligen på att montera upp den första garderoben. Jag ser ljuset i tunneln kan man säga, det är ”Happy times” här på gräddhyllan.

I kväll kom även Thomas och frågade mig om det var okej för han att åka till Paris en veckar i sommar. Det var det verkligen för det är för den goda saken skull. Han har blivit erbjuden att åka motorcykel i Team Rynkeby. Och vad är det för något?!

Jo, det är för barncancerfonden, en insamling. För mer info gå in på

http://www.team-rynkeby.se/Team-Rynkeby.aspx?ID=3004

Så det Thomas ska göra är att vara en av två som kör motorcykel före och efter de som ska cykla på vanliga cyklar. Allt detta för att samla in pengar till barncancerfonden.

Så jag hoppas att han hoppar på detta, för det är för den goda saken och det kommer nog aldrig komma ett sådan erbjudande igen. Och så får han vara med om detta mitt i den smällheta sommaren i Frankrike i juli månad.

Nähä, nu ska jag ta och knata vidare till soffan och se om min skalle orkar ta in lite värdelöst vetande innan det är natta. I morgon är det tidigt upp och upp till ortopeden för min del. I januari är det för Liam och hans rygg igen. Det blir troligt vis korsett för hans del och den ska användas 20 timmar om dygnet. Är ledsen för han, men det är ju för att ryggen växer så fel dessvärre.

Hej hopp!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.