Bestäm dig!

Sicken dag det har varit…

Sol, snö, sol, snö, kallt, varmt, snö, sol… Ja, det verkar inte bättre som om han där uppe hade svårt för att bestämma sig för vilket väder det skulle bli idag.

Liam är piggelin, det blir skola i morgon. Noel, hade turen och inte blev smittad så det blir förskolan för hans del.

Mammarika, det blir det jobb. Pappa Thomas, det blir jobb. Allt är som det ska vara, gööööött!

Idag tog mammarika med Liam och Noel ner till syster Kittys hundar mitt på dagen så vi fick oss en liten promenad och en massa luft. Överskottsenergin måste ju göras åt både för mammarika och barnen. Ja, även för hundarna som blev supricade av att mammarika kom och tog ut dem på spring och nummer två göra.

På vägen ner fick mammarika sig än smärre chock då det snöade så rejält och blåste, kändes som om mammarika vart tillbaka på istiden. Noel klagade rejält och vägrade gå ut med hundarna, det smittade av sig på Liam så de fick sitta snällt och vänta i lägenheten medans mammarika nästan förfrös sina tår, händer och hela kroppen på hundrastningsstunden.

Men mammarika överlevde, lika så Liam och Noel. Resten av dagen har mammarika finputsat på slottet. Det har rensats lite i badrumsgömmorna och det har dammats av ett och ett annat dammkorn. Det har för den delen åkt upp miljarder sandkorn som av någon anledning alltid kommer med barnen in och inte lite heller. Mammarika skulle kunna göra ett sandslott snart…

Nu har mammarika packat sin gruvarbetsväska inför den tidiga morgonen. Det är heldag, så det lär väl kännas i både kropp och skalle när dagen är slut. Inte van än att vara på språng, men det kommer väl man in i lika fort som en fluga smiter från sin död…

Näpp, dags göra sig en aning ren, snygg och lukta gott inför natta…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.