Blåkulla utan mammarika!

äggÄnnu en dag i gruvan är över och jag sitter här hemma på gräddhyllan i min ensamhet. Saknar mina små fiskillar och så klart kära maken, men jag vet att de har det så gott i paradiset att jag unnar dem lugnet…

Men skulle de vara här nu hade jag förmodligen tvingat mina tre favvokillar att sitta i soffan och mysa med mig.

Nu när jag har chansen och möjligheten att få välja och vraka vad som ska visas på tv är det plötsligt inte lika kul. (att äga zappen är mer en sport som jag vill vinna tror jag allt).

Glad_P_skI dag är det självaste påskafton och då brukar man ju träffa sina nära och kära, utan de som har gruvarbete på schemat. Men jag har icke deppat över detta, då jag faktiskt har minifirat lite i min ensamhet och på det har jag träffat systeryster Kitty-Lou och hennes sambo i deras nya hus som de har köpt. Det blir nog fint när det är klart och stort är det med. Men jag har inte bara träffat de nya Barnarpsbona, utan även systeryster Mariette med kidsen. Hon slog på stort och bjöd sin lillasyster mammarika på grillat, så visst har jag haft lite mys på självaste påskafton även om jag har varit mestadels i gruvan.

häxaSå i år han jag dock inte besöka Blåkulla och träffa mina vänner, men jag hoppas att de haft kul utan mig ändå (Ida, Outi, Malin, Kitty, Alice, Jennie, Anna, Annette,Kamilla, Mia och alla andra tjejer jag känner… alldeles för många insåg jag att skriva) när de dansar runt kitteln och flyger med kvasten…

 

 

11263149-origpic-6e4b84Men nu ska jag nog ta och försöka finna något roligt på tv när jag ändå har chansen… I morgon är de hemma igen mina favvokillar och då är det kört med både tv och min dator!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.