Bobo, lilla rara Bobo!

Söndag, trött men supernöjd över helgen som varit. 

Äntligen kom vi i väg, hela familjen ner till hela familjen Jonsson/Björk i Ljungby. Hoppas i och för sig att det ska bli ett efternamn snart!!!

Äntligen fick vi träffa nytillskottet Bobo och Bobo har ju redan blivit 1 månad, så mamma Anna hade slagit på stort och bakat en egen Prins-tårta till Bobos ära. god, fin och mättsam tårta vart det.

Inte bara det, det var muffins, bullar och kakor som smakade mumma. Thomas blev förälskad i de kakor Anna ansåg hade misslyckats med… Nonsensnack tycker vi på gräddhyllan som inte är vana vid hembakat! Eller, nu skrev jag fel, det var inte muffins utan det var cupcakes ju som det bjöds på. Men fick veta att det är ute med cupcakes nu, för nu ska det vara donuts… Men, men jag är inte först med det som är inne och jag kommer förmodligen aldrig baka donuts… Men så är jag ju mig själv med!

Vi passade ju på att gratulera farbror Bus som gått och fyllt år under tiden vi har kurerat oss här på gräddhyllan. Vi hoppas att de snart kommer utnyttja presentkortet, för då betyder det babymys för oss…

Liam sa i bilen ner till dem att det var lite otäckt, han visste inte riktigt om han skulle våga hålla Bobo. Varför undrade ju jag så klart…?! Lätt svar kom jag på när jag hörde det… Bobo kanske fick för sig att bajja lite när Liam skulle hålla. Tur var att Liam övervann sin rädsla, för han ville testa efter ett tag att ha Bobo i knät. Lika så Noel, men Noel var mer intresserad av farbror Bus tycker jag…

Liam sa även till mig att det var lite jobbigt att träffa Anna och Stefan, även där frågade jag varför?!?! Jo, tyckte Liam att det var ju så länge sedan de sågs så det var jobbigt för då blir Liam blyg sa han… Men jag tycker allt att Liam fick bort sin blyghet och hade riktigt skoj.

När vi kom ner i lördags så fick vi lite fika och efter det drog vi till centrum och det Tivoli som fanns där, det var uppskattat av alla de manliga förutom Bobo då som sussade så gott i vagnen. Stella, vart måttligt road, men hon fick också sitta i vagnen en stund hos Bobo så hon vart nöjd en stund hon med.

 Sen åkte vi hem och fixade kvällsmaten, så gött… TACO kväll med massa god gucka med massor av vitlök i. Man märker att man inte är 25 för efter det vart det paltkoma och trötta ögon. Men ett glas mousserande jordgubbsvin slank ned medan vi tittade på ”Baksmällan” ”Hangover” och när man är trött och får ett glas vin så kan man inte annat än få fnitteranfall, men ack så länge jag kommer leva nu med så mycket skratt!

Hemma nu och barnen ligger i säng efter att vi han hem och med näst sista simskolan för i vår. Nästa år börjar Noel på simborgarskolan och Liam börjar på crawl. Kul för de små. Noel simmade idag 100 meter, min fina lilla Noel har blivit så duktig den här terminen.

Nu ska jag avsluta och bänka mig i soffan för snart börjar Mästarnas Mästare!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.