Bonkai Resort!

Lördag…. Så är det redan tisdag. Svisch, vad tar tiden vägen…

Ja, det har i alla fall varit två långa arbetsdagar som tag en massa tid. En av dagarna så vart jag och lunchade på HV71 lunchrestaurant, det var ju lite kul. Kanske inte den mest kulinariska upplevelsen, men dock helt ätligt. Och… vad gör man inte för sitt hemmalag, lite sponsring får man ju ge dem!

Idag, eller i kväll fick äntligen maken tummen ur och skriva ihop Noels skrivbord, så nu kan jag i morgon på min lediga dag göra så jag inte blir så mycket ledig. Det behövs nämligen dammsugas, dammas och så finns det lite tvätt som behöver bli rent. Det är märkligt hur mycket det kan damma bara genom att en stor kartong ligger i ett hörn i storarummet och inte bli rört…

Kan ju nästan tro att det är någon här när vi inte är hemma, för det är alltid rörigt när jag kommer hem och inte är det jag som rör till det. Så vem är det?!

I morgon är det ju bankmöte med, nu ska vi äntligen byta bank och äntligen ha samma bank. Kan npg bli en aningen smidigare än så som vi haft det de senaste 10 åren. Jag har haft en bank i Tranemo som har varit fristående, Swedbank och Thomas SEB här i Jönköping. Nu börjar vi en ny epok och det på Länsförsäkringar… Mm, få se om räntorna är bra!!!

Idag efter mitt arbetspass så fick jag för mig att det var dags att kapa håret… Och det rejält, så blev det. Nu sitter jag med kort hår, inte en tova eller ett endaste litet slitet hår på hela skallen. Så gött, så fint. Det fick även bli lite slingor i diverse färger, ja inte några sådan där neonfärger utan lite ljusa och mörka toner så det blir lite liv på mammarika.

Jag som alltid har varit naturlig blond blir ju bara mörkare och mörkare med håren. De andra som åldras med mig blir bara mer gråare och gråare… Vad är det för fel på mig?! Eller är det inget fel på mig utan de gråa vännerna?!?! Mm, det tåls att fundera på!

Thomas frågade om jag kan tänka mig och åkta till Thailand? Dum fråga tänkte jag, men sa inte det. Så klart att jag kan det och inte bara det… Han hade redan kollat lite priser. Sen kom nästa korkade fråga och det var… Kan Du tänka dig två veckor? Ännu en dum fråga som jag inte sa att det var. Och på den frågan svarade jag NEJ! Haha, skojar, så klart jag sa ja till två veckor.

Så vi får se, om det blir en resa eller inte till solen i år… Gött om det blir, men då vill jag till hösten så inte vintern blir såå lång… Och inte intill Noels nästa operation, för då kan han inte bada och det vill jag ju han ska få göra i det blåa havet med den vita stranden…

Nu avslutar jag mitt skrivande och beger mig till soffan och tigger till mig lite fotmassaga av maken!

http://www.bonkairesort.com/

Kolla in läget…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.