Paradiset here we come!

Underbar, det är sportlov här hemma på gräddhyllan nästa vecka. Det betyder att mammarika och pappa Thomas har tagit ledigt för att just vara lediga. I alla fall jag, maken hade visst två möten. Ett på skatteverket och ett i styrelsen, men det hindra ju inte mig från att njuta i paradiset medans han får fara fram och tillbaks.

Efter kalasande hos Kayliegh som fyllt 6 år så är det lite simskolan, sen åker vi ner till paradiset, vårt älskade torp. Får i och för sig börja med att elda, elda och elda för nu är det väl nedkylt som på nordpolen kan jag tro. Men ’ven det är ju lite charm, vedspisen som sakta värmer upp det gamla huset. Å kaminen inne i storarummet som blir röd av hetta när mammarika eldar på se det sprakar i skorstenen.

Tog oss sovmorgon idag, ända fram till 8:23 innan jag fick för mig att vakna till och läsa om den tragiska nyheten om att Whitney H har avlidit på ett hotell i Beverly Hills 00:55 i natt i svensk tid. Kan ju bara spekulera i att det kan ha att göra med droger, hon vart ju inte känd för att vara antidrogers precis. Dick väldigt tragiskt att en människa ska behöva gå bort i det träsket…

Vaknade även till att det kom vita små flingor som sakta dalade ner utanför vårt fönster. Då är det rätt gott att dra morgonrocken hårt om sig och smutta på ett nybryggt gott kaffe och bara vara inne.

Melodifestivalens andra deltävling vart ju igår, inte för att jag tycker det var så mycket att ha den här gången. Men jag tittade i alla fall då jag vill se vad som kan komma att slå ut min favvo Loreen. Maken han struntade i att titta, han smet iväg på Bio med Addie. Han tyckte nog att filmen Hamilton var något vassare än melodifestivalen om jag känner han rätt.

Jaha, då kanske jag skulle ta och börja packa ned vad som ska tas med ner till torpet idag. En vecka krävs ju lite mer än en helg. Tur är ju att vi har tvättmaskin, då kan man ju recykla sina kläder om det behövs…

Hej hopp!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.