Bönner från skogarna!!!

Åter igen har jag gråtit åt samma sak som jag alltid gör när jag ser den… Märkligt vad saker man ser kan göra med en, tårar som rinner ner på kinden fast jag inte vill.

fjrde-advent_179819755Tänkte att det var många år sen jag såg på den och att det skulle göra att jag inte skulle vara lika blödig som jag har varit. Men ack så fel jag hade! Tror till och med att maken hade lite våta ögon där en stund då han delade denna stund med mig.

Forrest Gump, kan bara säga att det är en av de bättre filmer som gjorts. Gillar den fortfarande och som sagt, det går att se om den fler än två och tre gånger och det händer alltid samma sak. Det kommer tårar ner på min kind titt som tätt under filmens gång. det som störde mig var bara att det kom reklam då och då när det var som sorgligast för att vi tittade ju kanal 7 och de har ju valt ha ha reklam.

Det var i alla fall en bra avslutning på en bra lördag. Skönt att slänga upp fötterna i soffan efter att suttit mest hela eftermiddagen. Dock icke sysslolös då vi hade finbesök från folk som bor i skogen. Inte bara en skog, utan två skogar. Inte illa att pricka in dessa finbesök på samma lördag!

Fjärde advent

Det var ju fina Annette från Löckna skogen och så vart det familjen Strandqvist från Knivshultsskogen. Tänkte att de kanske skulle vara så snälla att de kom med en gran när de ändå hade varit i skogen. Men icke som nicke att någon av dem hade med sig en gran in till det mer civiliserade gräddhyllan. Vill liksom inte slösa på mina egna granar i min skog borta i paradiset. Bättre att någon annan slösar, men det tycket verken Strandqvistarna eller Oscarssonskan.

Nå väl, en roligt lördag med god mat och massor av skratt. Så blir det när man blandar bönner ihop med stadsråttor som oss. Som man kan säga, en salig blandning!!! Lite som i gott och blandat, man finner alltid något gott!

Men nu är det dags att återvända till det som jag började dagen i… Nämligen sängen. Det är ju en dag i morgon med, en söndag och fjärde advent. Det blir en fikardag då vi ska åka ner till Paradiset och säga hej till trollen och  så klart pappa Roffe.

sweet-saturday_137150429Ska även skicka ett sms till Kesohyllan och  familjen Persson att vi kan komma på en fika efter fikat i paradiset om de nu inte har annat för sig. Men innan allt fika så ska ju maken och Addie ge sig ut i morgonbitti som vanligt och göra sin promenadrunda (de säger det i alla fall. Vet inte om internetcaféet är öppet på söndagar?) som nu mer har blivit en tradition. För gör man en sak mer än två gånger blir det ju en tradition…

 

God natt mina vänner och tack mina vänner för att Ni gjorde min lördag till en prima lördag!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.