Bortglömd…

Ja, jag hade kunnat sitta än och skriva om absolut ingenting i all evigheters evighet… Nä men nästan i alla fall, någon gång hade säkert min kära make kommit på att han har en fru som sitter och väntar på han någon stans på en gräddhylla i Jönköping.

Ja, som jag tidigare skrev så satt jag och väntade på att Thomas skulle ringa tillbaks efter att ha pratat med mina goa svärpäron men det vart helt tyst i telefonen. Så min första tanke var att de hade väldigt mycket att prata om. Efter ett tag tänkte jag på vad Thomas bruka säga mig att jag tjötar i telefon som ett proffs och nu tänkte jag att Thomas slår mig med hästlängder.

Sen ville jag inte ringa och störa på mobilen när han sitter i telefon så jag gick här och donade lite, tittade en sväng på tv och tillbaks hit till datorn för att läsa om det hemska mordet som skett i Jönköping. Men efter det så tänkte jag att när nu är det något troll som stör maken min där nere på torpet. Så jag tog mig mod och ringde upp på mobilen, ja Thomas svarade ganska fort.

Så blev det lite tyst i luren sen så hörde jag… ja visst i fa… Jag skulle ju ringa upp dig, det glömde jag totalt bort för jag blev sittande framför tvn. Ja det är män, de har svårt att komma ihåg fler en två saker samtidigt. Men jösses vad jag älskar dessa män och speciellt en unik man och det är ju Thomas det.

Nu kan jag somna i lugn och ro efter att fått höra att allt var bra och att vi ska stanna på frukost på lördag morgon i Skänninge, det blir perfekt!

Gott folk, ny dag nya möjligheter i morgon!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.