Buzzador och Lovefilm

 

Buzzador och Lovefilm= Sant!
Japp, jag är en Buzzare och det tycker jag är kanon. Ibland kommer jag med och ibland inte, har fått många förfrågningar om saker till de små eller graviditet men det är inte något för mig då den tiden är förbi.
Men fick en förfrågan om LOVEFiLM som jag antog. Smidigt och bra, för en liten penning kommer det en film hem direkt i brevlådan, eller två. När Du sett den och skickar tillbaks väljer du en ny och så kommer den. Kan hålla på i evigheter och alltid har man något att titta på när det är repriser på tv.
Så är Du intresserad av att få testa på saker och vara den som utvärdera, in och Buzza!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.