CANDY-CRUSH, DIAMOND-DACH & BOULDER-CRUSH

Idag har jag börjat med den obligatoriska avmaskningen hos Bosse, Elsa, Vippan och Stella. Kan tala om att det var väldigt roligt att titta på deras förskräckta beteende när de fick en smak i munnen de inte fått smaka på innan.

Sen så har jag skickat iväg valpregistreringen, skönt att fått det ur värden. Sen har jag betalt summan för varje valp som stod i avelsavtalet. Så jag är både lättad och fattig, skön känsla tror jag?! Lättad över att fått så mycket gjort, det är en skön känsla. Men att bli fattig, det vill jag inte känna efter på alls.

Elsa kommer att heta på pappret (om det blir godkänt av SSK) ”CANDY-CRUSH”, Bosse ”BOULDER-CRUSH” och Vippan ”DIAMOND-DACH”. Så får det bli då jag inte har någon Kennel än. Många bestämmelser att hålla sig efter då man inte har Kennel. Så när jag väl har det kommer namnen se annorlunda ut, kul!!!

Haft lite besök här hemma idag, men inser att det är inte till mig vännerna ville komma till utan ed små liven i valplådan… Nåväl, inser att det är svårt att bräda de små lurviga yrväder som traskar runt här hemma nu.

Fast det var kul att träffa både Eva och Catharina då det var ett bra tag sedan nu. Sen kom ju Bosses matte och Alexander för att kela lite. Men det tog inte slut där inte, nej Alice och Jennie vart sugna på att pussa lite ed med. Så det vart fullt hus efter en lång dag i gruvan.

Nu är det snart tid för att lägga mig horisontellt, för i morgon är det åter igen en lååång dag i gruvarbetets tecken!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.