Degen har jäst klart…

Snö, sol, ledig, kaffe och brödbak…

degJa, det är så det ser ut på gräddhyllan idag. Brödet börjar ta slut så det var på tiden att sätta igång en ny deg med nya smaker såklart. Dagens bröd kommer bland annat innehålla morot, hoppas inte barnen märker något för de är ju livrädda för att testa något nytt.

Igår vart jag ledig från jobbet och då var det tvätt som stod  på schemat, samt lite social kontakt av Kamilla för att sedan socialisera mig med Katta på eftermiddagen. Så onsdagen försvann  lika fort som den kom, för så är det när man har roligt ju.

Var ute och tog mig en morgonpromenad i morse med Stella och Seppo (han har lov) och bara för att solen lyste och vi börjar närma oss mitten av mars betyder det inte att det är varmt ute. Nej, det isade sig runt öron och ögon. Fingrarna vart stela av kyla då jag inte kunde stoppa ner händerna i fickan på grund av hundbajspåsar hängande och slängande…

Längtar till helgen, då har Liam simtävling och han har valt att vara med i tre grenar. Spännande för mammarika att vara med om detta stora ögonblick. För inte glömma kameran, synd bara att jag brukar få så kassa foton inne i badhuset.

Thomas har heldags-utbildning, så Noel får snällt följa med mig och titta på. Men innan detta så har de ju sin tennis, så det blir en full ag av sportaktiviteter för mammarika… Jag tittar Liam och Noel utför det.

jästFast i morgon är det min tur att röra på mig, då ska jag göra ett bodybalance pass på förkvällen så man kan gå hem och sätta sig i soffan med ett gott samvete. Thomas borde få pris för hur han kämpar med spinningen. Nu är han uppe i tre dagar i veckan och igår vart tränaren framme hos han och sa att han kämpade på bra!!! Kul värre!

Nähä, nu har nog degen jäst klart…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.