Döder Gök!

Regnet bara öser ner, men vad gör väl det?!?!

Nu är det ju bara två arbetspass för min del kvar, då det ska mycket till att få mig på uselt humör… Som sagt, låt det regna för det finns ju så mycket skojigt att göra ända (hoppas det i alla fall). 

Har lite funderingar på om det mot all förmodan skulle vara fint på onsdag att åka till Attarpsbadet med Liam och Noel då jag är ledig från jobbet. Har inte nämnt detta än då det skulle bli skavsår i mina öron om när det är onsdag och om det är onsdag och det regnar… Ja, barn är barn och man ska inte lova något till barn för de glömmer aldrig det och det är skit svårt som mamma att slingra sig ur något man lovat. ( i alla fall om det är något roligt man lovat. Är det något som de inte gillar är det inte så att de påminner mammarika).

Men nu funderar jag på om jag inte skulle ta och lägga mig raklång i vår bäddade säng. Ja, varför skriver jag bäddade säng?! Mm, jag åkte innan maken till arbetet idag och när jag gör det och maken går upp senare så är det ovanligt att det kommer på ett överkast. Ja inte ens täckena ligger på plats och kuddarna är puffade så där gott som det är att lägga huvudet på. Så därav skriver jag ”den bäddade sängen” :-)

 

 

 

Slutade läsa boken jag valde innan för jag blev såå sugen på att hugga i ”Döder Gök” av ”Katarina Wennerstam”. Den har legat länge och grott och tiden var inne. Men inte på ”Jag ska bara fixa en grej i köket” som är en skildring av alkoholen och dess mörka sida.

Så By By alla goa där ute!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.