Kratta!

Urk, inatt har både jag och maken sovit som en kratta…

Och varför i hela friden säger man att man sovit som en kratta?! Ja, jag vet inte vad uttrycket kommer ifrån egentligen för jag har sökt på Wikepedia och där kammade jag hem noll. Men vad jag vet så sover inte saker och  ordet kratta är ett substantiv, vilket beskriver att kratta är en sak.

Nog talat om kratta för tids nog kommer jag åka på att kratta på torpet så det räcker och blir över.

Hur som helst, vi var båda två super trötta igår och jag låg och läste tills texten flöt ihop. Thomas orkade inte ens ta upp sin bok, utan slötittade lite på sin platta som han är så förtjust i.

Men efter att ha somnat så har jag vaknat om vart annat och somnat om och vaknat, så har det hållit på hela natten ända fram till gryningen. Det märkliga är att Thomas sa att det varit lika dant för han och det får mig att funderar över om det kan ha varit fullmåne?!

Om jag får väldigt tråkigt så får jag väl googla upp om fullmåne och när den infaller… Men så tråkigt har jag inte nu. Förbereder mig inför mitt näst sista arbetspass i kväll, skööönt! Men innan det så har jag ett litet arbetspass kvar här hemma. Disken sedan frukosten i morse ska plockas in i diskmaskinen och sängen ska bäddas.

 

Kom på att jag skrev om min kära make som brukar glömma bort sägnen, då kan ju inte jag komme och göra samma sak. För mammarika glömmer icke sådana viktiga saker som att bädda sängen!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.