Smyger kanske iväg…

Yeee… Ett pass kvar, snart, snart, snart….

En del vänner går ju redan i morgon eller snarare flyger iväg till Turkiet i två veckor. Familjen Strandqvist lämnar kvar husvagnen och drar till solen för två veckors avkoppling. Det hade ju i och för sig inte varit helt fel det heller, men vi har ju varit iväg de senaste åren på lite resor. Så i år blir det enbart paradiset och kanske en å en annan lite utflykt.

Tänkte smita iväg till Ullared jag, säga till maken att jag typ ska in och handla i Tranemo eller kanske Gällstad och sen dra iväg en dag för mig själv. Det hade varit något det, hehe… Må får väl sova på saken några nätter och kolla av sinnesstämningen på maken kvällen innan.

Men jag önskar i alla fall att familjen Strandqvist får en fin vistelse i Turkiet och att de inte förköper sig på allt billigt och roligt det finns att köpa. Vem vet, de kanske får lämna kvar barnen för att få till det med kilona på hemvägen?!?! ;-) … Eller så köper de en flygstol till och stoppar resväskorna där!!!

Hur som, jag är ledig i morgon och det blir inget Attarpsbad. Det kom lite ärenden som jag måste ta tag i för att hinna inför midsommar. De små jädra mössen har visst smaskat sönder våra uppblåsbara madrasser som vi ska ha med oss ner till Haverdal nu på midsommar.

Det kom ju in några fulingar i vintras och de hade visst hunnit med att kassera två fina. Så det ska jag fixa och sen ska jag till min kusin och hämta ett fäste till vår dusch. Ja, då passar vi ju på att fika lit och kolla av hur de bor, för där har jag aldrig varit innan. Ska bli kul, så badet får vänta ett tag till…

Men nu väntar sängen på mammarika!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.